احتمالاً با این چاقوهای سوئیسی همهکاره آشنا هستید. گوگل ترند یا گوگل ترندز (Google Trends) در واقع چاقوی سوئیسی متخصصین سئو محسوب میشود. یک ابزار همهکاره و در دسترس برای سئو و بهینهسازی سایت.
اگر تنها میتوانید از یک ابزار سئو برای توسعه کمپین بازاریابی اینترنتی خود استفاده کنید، مطمئن باشید که گوگل ترند اگر بهترین انتخاب برای شما نباشد، قطعاٌ یکی از بهترینها خواهد بود.
در این مقاله قرار است ابزار گوگل ترند را بشناسید و کار با آن را به صورت تصویری یاد بگیرید.
پیشنهاد میکنیم پس از خواندن این آموزش، مقالهی معرفی 10 ابزار سئو و دیجیتال مارکتینگ را نیز مطالعه کنید.
گوگل ترندز (Google Trends) چیست؟
یک سایت یا یک فروشگاه اینترنتی چه میخواهد جز اینکه در رتبههای بالای گوگل قرار بگیرد و کرور کرور کاربر روی سایتش کلیک کنند و سری به آن بزنند؟ بله میدانیم که هدف نهایی سایتها افزایش فروش و دستاوردهایی از این قبیل است ولی باور کنید که همه چیز با افزایش ترافیک شروع میشود.
در مقالههای قبلی نوین گفتیم که برای شروع سئو و محتوای یک سایت اولین کاری که باید بکنید تحقیق کلمات کلیدی است. پیدا کردن کلماتی که توسط کاربران زیاد جستجو میشوند. تحقیق کلمات کلیدی هم ابزارهای خودش را دارد که یکی از آنها گوگل ترندز است.
به کمک گوگل ترندز نه تنها میتوانید آمار مربوط به یک کلمه کلیدی را بررسی کنید، بلکه میتوانید آن را با کلمات دیگر هم مقایسه کنید.
درست است که این ابزار آمار دقیقی مثل کیورد پلنر را به شما نمیدهد؛ ولی در عوض میتوانید چند عبارت را باهم مقایسه کنید؛ مثلاً بفهمید از بین دو عبارت کدام بیشتر جستجو میشود؟ یک عبارت بیشتر در کدام یک از شهرهای ایران سرچ میشود؟ کلمات پرسرچ مرتبط با این کلمه به ترتیب کدام است؟
خب اینها به چه دردتان میخورد؟
فرض کنید میخواهید کسب و کاری در زمینه فروش لباس راه بیندازید ولی اول کار از سرمایه چندانی برخوردار نیستید که بتوانید انواع لباس را بیاورید یا جامعه هدف بزرگی داشته باشید. در ضمن نمیتوانید بیگدار به آب بزنید و بر پایه شانس پیش بروید. بنابراین نیاز دارید فعلاً فقط یک نوع از لباس را انتخاب کنید. اما کدام را؟
شما در کیورد پلنر کلمات مربوط به لباس را جستجو کردهاید و متوجه شدهاید که لباس مجلسی و لباس بچهگانه جستجوی زیادی دارند؛ اما شما فعلاٌ قصد دارید فقط یکی از این دوتا را هدف قرار دهید؛ بنابراین خیلی راحت وارد گوگل ترند شده و این دو عبارت را از نظر آمار جستجو و روندی که دارند با هم مقایسه میکنید.
این فقط بخشی از ماجراست؛ پیدا کردن ایدههای جدید و ناب برای تولید محتوا، تعداد لینکِ بیشتر و بهبود سئو و بررسی رشد برند از دیگر مزایای دادههای این ابزار است که در این مقاله میخوانید.
در ادامه، کار با این ابزار کارآمد را به شما آموزش خواهیم داد.
دوره تحقیق کلمات کلیدی
تحقیق کلمات کلیدی یکی از ستونهای اصلی هر کسب و کار آنلاینی است و مسیر موفقیت بر اساس یک تحقیق اصولی و درست شکل میگیرد.
میتوانید این مهارت مهم و کار با ابزارها را در دوره تحقیق کلمات کلیدی آکادمی نوین بیاموزید.
برای اطلاع از سرفصلهای دوره روی عکس کلیک کنید. البته میتوانید ویدیو زیر راهم نگاه کنید و همه چیز را از زبان خود مدرس دوره بشنوید.
آموزش کار با گوگل ترندز (Google Trends)
زمانی که در حال جستجو در گوگل ترند هستید، شما میتوانید چهار متغیر یا پارامتر را برای جستجوی خود تنظیم کنید (موارد پیش فرض به صورت بولد نشان داده شده است):
- انتخاب محل جستجو: شما در این قسمت میتوانید کشور موردنظ خود را مشخص کنید تا فقط جستجوهای آن منطقه به شما نشان داده شود (ایران هم جزو این کشورها دسته بندی شده است).
- بازه زمانی جستجو: در این قسمت میتوانید یک بازه زمانی مشخص برای جستجوها مشخص کنید.
- دستهبندی موضوعی عبارت: دستهبندی جستجو را مشخص کنید؛ هنر و سرگرمی - اتومبیل و وسایل نقلیه - زیبایی و تناسب اندام - کتاب و ادبیات - تجارت و صنعت - رایانه و الکترونیک و... مثالهایی از این دستهبندیها هستند.
- نوع جستجو: در این قسمت مشخص میکنید که جستجوی شما از نوع عکس، تصویر، خبری... است. (جستجوی تصویر در گوگل (Google Image) - جستجوی اخبار (Google News) - جستجوی محصول (Google Shopping) - جستجو در یوتیوب)
شما می توانید تا 5 واژه جستجو شده را با هم مقایسه کنید یا همه آنها را در یک گروه قرار دهید. در هر گروه 25 واژه جستجو شده قرار میگیرد. به مثال زیر توجه کنید:
- خودکار+مداد+ کاغذ (گروه 1)
- منگنه+چسب نواری+خط کش (گروه2)
- پاک کن+گیره کاغذ ( گروه 3)
با استفاده از علامت به اضافه + بین هر کدام از واژهها به گوگل میگویید که دوست دارید جستجویتان شامل خودکار یا مداد یا کاغذ باشد.
گوگل همچنین جستجوهای به روز (Hot Searches) و نمودارهای برتر (Top Charts) را در گوگل ترند به نمایش میگذارد. در این شرایط برترین جستجوهای انجام شده در آن روز و نیز محبوبترین جستجوها بر اساس طبقهبندی در اختیار افراد قرار میگیرد.
در اختیار داشتن همه این اطلاعات و دادهها بسیار عالی است، اما باید بدانید چه کاری میتوانید با اطلاعات به دست آمده انجام دهید. در ادامه به شما خواهیم گفت که با استفاده از این اطلاعات چگونه میتوانید وضعیت سئوی خود را بهبود بخشید.
تحقیق و جستجوی کلمات کلیدی در گوگل ترندز
از آنجایی که گوگل ترند تعداد جستجوهای واقعی را در اختیار کاربر قرار نمیدهد و تنها به میزان محبوبیت عبارات بین 0 تا 100 نمره میدهد. شما زمانی میتوانید بهترین نتیجه را از آن بگیرید که به همراه آن از دیگر ابزار گوگل یعنی Keyword Planner هم استفاده کنید.
حتما بخوانید: انواع کلمات کلیدی در گوگل ادز + راهنمای انتخاب بهترینهاگوگل ترند به شما نشان میدهد که محبوبیت یک کلمه کلیدی در یک دوره زمانی چقدر است. همچنین به شما اجازه میدهد سطح تمایل و علاقه افراد به عبارتهای هدف وابسته را مقایسه کنید. برویم سراغ کار با گوگل ترندز تا قسمتهای مختلف آن را یاد بگیریم.
مقایسه دو کلمه کلیدی در آمار جستجو
فرض کنید شما صاحب یک شرکت طراحی سایت هستید. میخواهید بدانید که در چه بازهای تمایل به طراحی سایت بیشتر میشود؟ کاربران چه کلماتی را جستجو میکنند؟ یا چه کلمه کلیدی میتواند کاربران و مشتریان بیشتری را به سمت شما روانه کند؟ در مثال زیر ما دو کلمه کلیدی طراحی سایت و طراحی وب سایت را با یکدیگر مقایسه کردیم.
خب، ما این پارامترهای مورد نظر را برای کشور ایران و زمان جستجو را از سال 2004 تا امروز تنظیم کردیم. با استفاده از این پارامترها میتوان متوجه شد که ایرانیها در اواخر هر سال بیشتر از دیگر مواقع سال این عبارات را جستجو میکنند. همچنین، این گزینه نشان میدهد که کاربران ایرانی، کلمه کلیدی طراحی سایت را بیشتر از طراحی وبسایت جستجو میکنند.
با استفاده از این اطلاعات میتوانیم در زمان درست کمپینهای تبلیغاتی خود را راه اندازی کنیم و بدانیم که بهینهسازی وبسایت خود را برای چهزمانی و روی چه کلماتی آماده کنیم.
اگر میخواهیم اطلاعات دقیقتری در اختیار داشته باشیم، بهتر است از فیلترهایی که گوگل ترند در اختیارمان قرار داده است، بهخوبی بهره ببریم:
همانطور که در تصویر میبینیم، از سال 2014 تا امروز، در مجموع از میزان محبوبیت هر دو عبارت کاسته شده است و هر دو روندی نزولی را طی کرده اند؛ البته کلمه «طراحی سایت» در سال 2019 افزایش یافته و پس از مدتی دوباره روند کاهش در پی گرفتهاست.
نکته 1:
میزان افت جستجوی هر عبارتی باید با خود آن عبارت سنجیده شود. به طور مثال افت نمودار جستجوی عبارت طراحی سایت در گوگل ترندز، از سال 2014 تا الان به این معنی نیست که رقابتی در آن وجود ندارد یا جستجویی برای آن صورت نمیگیرد. هم اکنون عبارت طراحی سایت یکی از پرجستجوترین و پر رقابتترین کلمات کلیدی در وب فارسی به شمار میآید، ولی میزان محبوبیت آن نسبت به قبل کم شده است.
نکته 2:
توجه داشته باشید که گوگل ترند تنها میزان جستجو را بر اساس نمودار و بین 0 تا 100 نمایش میدهد. همانطور که در تصویر بالا میبینید، میزان جستجوی کلیدواژه طراحی سایت، در نمودار با عدد 70 نمایش داده شده است. اما ممکن است این عبارت در مقایسه با عبارتی که در نمودار گوگل ترند عدد 100 را نشان میدهد، بیشتر جستجو شود. پس حتماً از ابزارهای جانبی مانند Keyword Planner برای آگاهی بیشتر از تعداد جستجوی کلمات استفاده کنید.
فرقی نمیکند که در چه زمینهای فعالیت میکنید، با استفاده از گوگل ترند میتوانید برای کمپینهای تبلیغاتی خود، استراتژی صحیحی اتخاذ کنید.
( نکته: تحقیق کلمات کلیدی اساسیترین مرحله کار شماست چون میتوانید بفهمید که کدام عبارتها میتواند کاربران زیادی را به سمت سایت شما روانه کند. پس سرسری از کنارش نگذرید. شما میتوانید با «دوره تحقیق کلمات کلیدی»، به طور کامل این مهارت را با ابزارهای مختلف را یاد بگیرید).
هدف گیری جغرافیایی
کمی پایینتر از نمودار مقایسه، میزان جستجوها در بین شهرهای ایران مقایسه میشود؛ یعنی شما میفهمید که در کدام شهر ایران این کلمه محبوبتر است.
این هم یکی دیگر از امکانات گوگل ترند است که دادههای مرتبط با جستجو را بر اساس هر ناحیه تقسیمبندی میکند؛ یعنی شما میتوانید بفهمید که کلمه کلیدی هدف شما در چه شهرهایی بیشترین جستجو را دارد. این اطلاعات به شما کمک میکند که در ابتدای کار از شهری شروع کنید که محصولتان طرفداران زیادی در آنجا دارد و ریسک کارتان را کمتر کنید.
همانطور که در شکل زیر مشاهده میکنید، موضوع طراحی سایت در سراسر ایران جستجو میشود، اما بیشترین میزان جستجوی این عبارت در دو سال گذشته از استان کرمانشاه بوده است. قم و تهران رتبههای بعدی در سرچ طراحی سایت هستند.
حتما بخوانید: کلمات کلیدی و اهمیت آن در سئو سایت***نکته: هرچه رنگهای موجود در نقشه پر رنگتر باشند، به این معنی است که کلمه کلیدی انتخابی شما در آن منطقه محبوبتر است.***
حال بر روی دکمه Subregion کلیک میکنیم. کشویی باز میشود. گزینه City را انتخاب میکنیم تا متوجه شویم این عبارت کلیدی در کدام شهر بالاترین حد محبوبیت را دارد. همانطور که میبینیم، کلمه کلیدی طراحی سایت در شهر سنندج و بابل بیشترین میزان جستجو را دارد:
جستجوهای مرتبط
در کنار این جدولهای جغرافیایی، جدول Related Queries قرار گرفته است. این جدول نشان میدهد افرادی که عبارت طراحی سایت را جستجو کردهاند، چه عبارتهای دیگری را نیز جستجو کردهاند. این عبارتها معمولاً مرتبط با کلمه کلیدی انتخابی شما هستند. تصویر زیر را مشاهده کنید:
خب، همانطور که مشاهده میکنید این کوئریها، با کلمه کلیدی طراحی سایت مرتبط هستند. پس میتوانیم نتیجه بگیریم به آمار و ارقام ارائه شده، میتوان اعتماد کرد. شما میتوانید این جدول کوئری را بر دو اساس Rising و Top دستهبندی کنید. دستهبندی جدول بر اساس Rising به این معنی است که میخواهید کوئریهایی که با رشد جستجو مواجه شدهاند را مشاهده کنید. همچنین اگر گزینه Top را انتخاب کنید، میتوانید محبوبترین کوئریهای مرتبط را به ترتیب جستجو مشاهده نمایید.
همچنین، نمایش این دو نوع دستهبندی با یکدیگر متفاوت است. در دستهبندی Top، میزان محبوبیت بر اساس نمره بین 0 تا 100 نمایش داده میشود. اما در دستهبندی Rising تنها شاهد میزان درصد رشد محبوبیت عبارت کلیدی هستیم. همچنین، ممکن است شما با عبارت Breakout روبرو شوید. وقتی برای کوئری خاصی از این کلمه استفاده میشود به این معنی است که میزان محبوبیت این کلمه بیش از 5000% رشد داشته است.
دنبال یه کار پر درآمد از اینترنتی؟
برای مشاوره رایگان، همین الان با ما تماس بگیرید.
حالا وقت برداشت است!
از شروع مقاله تا اینجا با ابزار گوگل ترند، کلی داده مفید به دست آوردیم و مزایای اولیه از این اطلاعات را گفتیم؛ حالا وقت استفاده از این دادههاست! در ادامه به چند مورد از موارد استفاده از دادههای گوگل ترندز اشاره میکنیم.
1. خبرسازی (News Jacking)
بر اساس توصیف میِرمَن اسکات، News Jacking فرآیندی است که در آن ایدهها یا اطلاعات خود را در یک خبر فوری تزریق میکنید تا بتوانید پوشش رسانههای اجتماعی را برای خود یا کسبو کارتان به دست آورید. اگر بحث داغ یا ترند خاصی برای یک موضوع وجود داشته باشد، میتوان آن را برای News Jacking ایجاد کرد. از این مدل کارها در ایران به موجسواری یاد میشود که برخلاف چیزی که در ذهن همه است، همیشه منفی نیست و میشود برای افزایش مخاطب از آن استفاده کرد.
فقط یادتان باشد که این نقد و خبرها مثل یک شمشیر دو لبه است، همین موج که ممکن است شما را به جلو ببرد، ممکن است شما را غرق هم بکند، پس باید با در نظر گرفتن تمام جوانب به آن وارد شوید.
فرمول News Jacking بسیار ساده و آسان است:
- یک موضوع داغ انتخاب کنید.
- در مورد آن مطلب بنویسید و در وبلاگ یا وبسایت خود منتشر کنید.
- آن را توییت کنید.
- ساده نباشید (به عنوان مثال بهتر است روی تراژدیها سرمایهگذاری نکنید).
اگر بخواهیم دقیقتر بگوئیم، در واقع شما به دنبال اخبار داغ مربوط به حوزه کاری خود (و یا حتی خارج از آن) می گردید و با بررسی آن موضوع از دیدگاه خود، می توانید تاپیکی جدید در این زمینه ایجاد نمایید. به این ترتیب خواهید توانست ترافیک بیشتری را به سمت سایت خود جذب کنید.
2. تولید محتوا
اگر بخواهید محتواهای خودتان را توسعه دهید، موضوعات مرتبطی (Related queries) که گوگل ترند به شما نشان میدهد یک منبع عالی برای انتخاب موضوع هستند؛ چون افراد واقعاً به آن علاقه مندند.
به عنوان مثال تنظیم فیلترها را بر روی 7 روز اخیر تنظیم کنید و عبارت خودرو را جستجو کنید. اگر واژه Breakout زیر رتبهبندی ظاهر شود، باید بدانید که جستجوی شما برای آن عبارت یا کلید واژه بیشتر از 5000% رشد داشته است. در زمانی که ما این مقاله را نوشتیم، رنو ساندرو استپ وی بالاترین میزان جستجو را در زمینه خودرو داشته است.
بنابراین اگر وب سایتی در مورد اتومبیل دارید، انتشار چند مقاله درباره خودرو رنو ساندرو استپ وی می تواند ترافیک خوبی را به سایت شما وارد کند.
3. لینک بیلدینگ
لینکها هنوز هم اصلیترین روش برای به دست آوردن رتبهبندی در موتورهای جستجوگر هستند. الان میپرسید خب این چه ارتباطی به گوگل ترند دارد؟
حتما بخوانید: تحقیق کلمات کلیدی: راز پیدا کردن کلمات جادویی برای سایتتان!شما در گوگل ترند کلمات کلیدی و موضوعات محبوب روز را پیدا میکنید و بر اساس آن محتوا تولید میکنید. حالا شما محتواهایی دارید که افراد زیادی به دنیال آن هستند و ترافیک زیادی برای شما ایجاد میکند.
حالا نوبت لینکسازی است. از این محتواهای پر بیننده استفاده کنید و لینکهای ارزشمند خود را در آن قرار دهید. اینطوری میتوانید کاربران را به بقیه قسمتهای سایت خود هدایت کنید و به بخشهای مهمتر ببرید.
زمانی که میخواهید نتایج حاصل از بازاریابی محتوای خود را بسنجید، لینک، معیار اندازهگیری موفقیت است؛ البته اگر لینک بیلدینگ شما به صورت اصولی و درست انجام شود.
4. محتوای ویدئویی
زمانی که در گوگل ترند جستجو را بر اساس پارامتر یوتیوب تنظیم کنید نتایجی که میبینید متفاوت خواهد بود چون کلماتی که وارد کردید در ویدئوهای یوتیوب جستجو میشود. حالا میتوانید یا این موضوعات، فایلهای ویدئویی چقدر طرفدار دارند؛ برای انجام این کار همان مراحل قبلی را دنبال کنید:
- وارد سایت گوگل ترند شوید.
- کلمه کلیدی مورد نظر خود را وارد کنید.
- پارامتر Web search را به YouTube تغییر دهید.
- حالا نتایج به دست آمده را مرور کنید.
(دقت کنید که برای جستجوهای یوتیوب، محل جستجو را روی worldwide قرار دهید؛ به علت فیلتر بودن یوتیوب، لوکیشن ایران در جستجوها ثبت نمیشود)
با بررسی نتایج باید از خود دو سوال بپرسید:
- آیا از میان این نتایج، ایدهای وجود دارد که بتوانید از آن برای تولید محتوای خود استفاده کنید؟
- آیا روند و گرایشی وجود دارد که بتوانید روی آن سرمایهگذاری کنید؟
این اطلاعات نیز برای بهینهسازی فایلهای ویدئویی مفید خواهد بود:
- انتخاب یک عنوان جذاب و عالی
- استفاده از تگهای مناسب
- بهینهسازی توضیحات ویدئو
5. زیر نظر گرفتن رشد برند
این گزینه برای برندهایی مفید و کارساز خواهد بود که نام برندشان بسیار زیاد جستجو میشود. در مثالی که مشاهده میکنید، نتایجِ سه مورد از چهار رقیبی که وجود دارند، ثابت است و نوسان چندانی ندارند، اما سامسونگ به نظر میرسد که نسبت به رقبایش روزهای خوبی را سپری میکند.
نتیجهگیری
گوگل همیشه به دنبال محتوای تازه و ناب بوده است. گوگل ترند بهترین ابزار موجود برای توسعه ایدههای تولید محتوا است و میتواند در جذب ترافیک و تعداد لینکِ بیشتر مفید باشد. اگر تا به حال از این ابزار برای بهبود سئوی سایت خود استفاده نکردهاید باید دست به کار شوید. این ابزار میتواند دید وسیعی از وضعیت دیجیتالمارکتینگ روز در اختیار شما قرار دهد. همانطور که پیشتر گفتیم شما میتوانید با بررسی موضوعات جنجالی و مشاهده نتایج جستجویشان، بهترین زمان را برای راه اندازی کمپینهای تبلیغاتی انتخاب کنید.
اگر از این مقاله لذت بردید و در کل یادگیری ابزارهای دیجیتال مارکتینگ برایتان جذاب است، حتماً سری به صفحه «آموزش ابزارهای تحلیل دیجیتال» بزنید و مقالات رایگان، ویدیوها، کتابها و... را هم بررسی کنید.
دنبال متخصص دیجیتال مارکتینگی؟
بهترین متخصصها رو در تمام زمینهها از بین دانشجوهای نوین استخدام کن.
همراه با رزومه، اطلاعات
تماس و نمونهکار
منوچهر بسحاق
سلیس و روان
عالی بود
مرضیه اقبالی
ممنون از توجهتون
وحید نجفی
بسیار عالی بسیار عالی
مرضیه اقبالی
ممنون
سارا
واقعا ممنونم خیلی کمک کرد بهم
مرضیه اقبالی
خوشحالیم براتون مفید بوده سارا جان 🙂
الهام
سلام. کلماتی که سرچ پایینی دارند و در گوگل ترند نمایش داده نمی شوند را چه کنیم؟ راه حل و ترفندی دارد؟
حامد رضوی
سلام، یک راهکار میتونه استفاده از عبارتهای پیشنهاد گوگل باشه که در پایین صفحات جستجو نمایش میده.
ایمان
بسیار عالی
مینا شهانی
ممنون، شما هم عالی هستید
مختار صدیقی بابانی
معمولا به ندرت پیش میاد مطلب طولانی توی فضای مجازی بخونم ولی اینجا باید بگم مطلبتون واقعا جذاب و همچنین مفید بود. با تشکر از ارزش افزوده ای که ایجاد میکنید❤️
مینا شهانی
سلام آقای صدیقی
خوشحالیم که مقاله براتون انقدر جذاب و مفید بوده
موفق باشید
M.ch
تو یک کلمه میشه گف عاااالی بود..دست مریزاد♥️
احمد
سلام. تشکر بابت محتوای عالی که منتشر میکنید. بسیاری از سایتها فقط از باید ها و نباید ها میگن بدون ذکر مثال ، این جور محتوا به علت گنگ بودنش خسته کننده هست و بدون فایده. اما مطالب شما با ذکر مثال بسیار در فهم مطلب کمک میکنه.من در اولین فرصت دوره های اموزشی شما رو تهیه میکنم.
در حال حاضر سوالی داشتم. در مورد تحقیق بر بروی کلمات Lang Tail ظاهرا گوگل ترندز کمک خاصی نمیتونه بکنه . ایا درست میگم یا میشه در این مورد هم ازش استفاده کرد. در غیر این صورت برای تحقیق بر روی lang Tail و LSI از چه مسیری استفاده کنیم.
با هم تشکر
حسین بابائی
سلام احمد جان
خوشحالیم که مقالات ما برای شما مفید بود
برای تحقیق کلمات Long tail راههای مختلفی هستند. معمولاً عبارات پیشنهادی گوگل بهترین منبع برای این نوع کلیدواژهها هستند.
پیشنهاد میکنیم مقالات مرتبط با کلمات کلیدی رو مطالعه کنید : https://www.novin.com/tag/keywords/
در دوره جامع تحقیق کلمات خیلی کامل درباره راههای پیدا کردن کلمات کلیدی و نحوه اولویتبندیشون توضیح دادیم: https://www.novin.com/academy/keyword-research/
هانسل
مقاله خوب و کاربردی بود ممنون
عطا علیزاده
سلام و عرض ادب
واقعا بعد از مدت ها یه مقاله کامل و بدون نقص رو خوندم و یقینا این مقاله تاثیر زیادی روی بیزینس ما خواهد گذاشت
ممنون از مقاله خوبتون
عطا علیزاده
حامد رضوی
سلام و عرض ارادت جناب علیزاده،
خوشحالیم که این مقاله برای شما مفید بوده،
امیدوارم همیشه همراه ما باشید.
Thirteen
بسیار ممنون بابت این محتوای مفید .
سلام .
من اولین باری بود که تو وبسایتتون مقاله میخوندم .
ولی دیگه از الان مشتری دایم شدم 😉
بی زحمت لطف کنید درباره ابزارها یا وبسایت هایی که باهاشون میشه وبسایت رقبا رو مورد بررسی قرار داد هم مطلب بزارید . ببینیم اونا چیکار نکردن ما بکنیم و رتبمون ازونا بالاتر بیاد .
یه دنیا ممنون
سمیرا سرباز
سلام بر شما
خیلی خوشحالیم که به جمع خوانندگان ثابت نوین پیوستید، چشم در اولین فرصت روی این موضوعات هم کار خواهیم کرد 🙂
گنزالس
خستگیم در رفت
به این میگن محتوای جذاب !
به جای توضیح واضحات و یک سری آموزش تکراری وب ، اینجا توی این مقاله چند تا ایده و “”تیریک”” دیدم برای استفاده در سئو و مارکتینگ …
دوست همی داشتم.
*در صورتی که میشه در مورد توتییتر ترند هم این طور مقاله ای داشته باشید که نور الا نور میشه
**و میشه یکم کوچولو بیشتر باز کنید بحث نیوز جکینگ یا ترند های جکینگ رو؟ یک مثال با لینک هم بگذارید که عالی….
مرسی خسته نباشید
*راستی به نظرت مقایسه عددی یک کلمه ای که دقیقا آمار سرچش رو میدونیم با کلمه ی دیگری ک نمی دونیم از روی نسبت عددی ترندشون در یک بازه منطقی هست؟
سمیرا سرباز
سلام بر شما 🙂 تازگیا خیلی دارید بهمون روحیه میدید آقای گنزالس :))
* ترندای توئیتری کمی با این ترندا متفاوتن، ولی پیشنهادتون خوب بود، در آینده تو مقاله توئیتر اضافه میکنیم.
** مورد دوم هم تو برنامههامون میذاریم
*** سوال سومتون هم متوجه نشدم متاسفانه.
پریسا
سلام من هر کلمه کلیدی میزنم چیزی رو نمایش نمیده
سهیل رهبری
آیا کشور رو روی ایران قرار میدید؟
عاطفه جزایری
وااااااااای شما عاااااالی هستین ♥♥♥
چرا من تا حالا کشفتون نکرده بودم؟؟
فقط من یه سوال دارم؛ من قصد دارم یه سایتی رو بررسی کنم و ببینم در طول روز چندتا بازدید داره؟ چه مطالبی بیشترین بازدید رو داشته؟ یا با چه سرچی این سایت در دسترس فرد قرار می گیرد. از این طریق امکانش هست؟
سمیرا سرباز
سلام عاطفه جان؛ خوشحالیم که اینجایی و دنبالمون میکنی 🙂
ببینید، اگر این سایت برای خودتون هست، با گوگل آنالیتیکس میتونید زیر و بر سایتتون رو ببینید؛ اما اگر سایت برای شما نیست باید از ابزارهای دیگهای مثل Spyfu استفاده کنید که نسخه کاملش شامل هزینه میشه.
شهناز
سلام
مرسی خیلی عالی بود ♥♥♥
سپهر
ممنون بابت مطب خوبتون
فقط چرا من در گوگل ترند هر چیزی که به فارسی سرچ میکنم در قسمت Related topics نتایج انگلیسی نشون میده ؟
کار خاصی باید بکنم؟
با سپاس
بابک خدادوست
سلام. این ممکنه به این دلیل باشه که اکثر محتوای موجود در مورد اون ترند به انگلیسی هستن و مطالب فارسی هنوز ایندکس نشدن..یا اینکه از نظر گوگل کیفیت کافی برای نمایش ندارن
بابک مقدسزاده
عرض سلام و خسته نباشید به تمامی همکارانتان …ممنون از تمام زحماتی که میکشید و این مقالات خوب و مفید را برای ما فراهم میکنید
nobati
تبریک میگم
واقعا مفید بود
عسل زاهدی
اولین باره با این مطلب اشنا میشم ، چطوری میتونم بیشتر یاد بگیرم ؟ هم خیلی متوجه نشدم هم جاهایی دچار مشکل شدم
محمد حسین قوامی
سلام خانم زاهدی میتونین با شماره 9099072046 تماس بگیرین، همکارانم کمکتون خواهند کرد
سیاوش
با درود
آیا گوگل ترندز برای ایران تحریم شده است؟
چون در قسمت انتخاب کشور ایرا نیست.
با سپاس
محمد حسین قوامی
سلام خیر تحریم نیست از قسمت region میتونید ایران رو انتخاب کنید
محیا
سلام
چجوری میشه تو قسمت related searches گوگل پیدا شد؟
با تشکر
رامین محمودی
سلام. متوجه سوالتون نمیشم.
در قسمت Related Search، گوگل کلمات کلیدی پرجستجو و مرتبط با کوئری جستجوی شما رو نمایش میده. مطمئناً ما دخالتی در این زمینه نداریم و گوگل کلمه کلیدی پرجستجو یا کسب و کارهای مشهور رو در این قسمت نمایش میده
اگه ممکنه سوالتون رو دقیقتر مطرح کنید تا بتونم بهتر پاسخ بدم
محیا
بسیار عالی و جامع. ممنون از شما.
رامین محمودی
ممنون خانم افخمی. خوشحالم که آموزش براتون مفید بوده
سارا
کمتر سایتی اینقدر کامل توضیح میده. افرین. ممنون از شما
رامین محمودی
خوشحالم که خواندن این مقاله براتون مفید بوده
پویان
سلام. بسیار عالی. دومین باره دارم مطلبی از سایتتون رو میخونم. هر دو عالی بودن. خیلی ممنونم.
فقط اینو متوجه نشدم
«همانطور که در تصویر بالا می بینید، میزان جستجوی کلیدواژه طراحی سایت، در نمودار با عدد ۷۰ نمایش داده شده است. اما ممکن است این عبارت در مقایسه با عبارتی که در نمودار گوگل ترند عدد ۱۰۰ را نشان می دهد، بیشتر جستجو شود.»
از جملات قبل تر چیز دیگه ای برداشت کرده بودم.
رامین محمودی
پویان جان،
گوگل ترند ابزاریه که میزان محبوبیت کلمه کلیدی رو بررسی می کنه و به اون کلمه کلیدی از 0 تا 100 نمره می ده، برخلاف ابزار Keywor Planner که تعداد دقیق جستجوی کلمات کلیدی رو در اختیار ما قرار میده.
منظور از جمله بالا اینه که ممکنه کلمه کلیدی خاصی توی گوگل ترند نمره 100 رو گرفته باشه، اما این به این معنی نیست که از کلمه کلیدی طراحی سایت که نمره 70 رو داره بیشتر جستجو میشه. زمانی این معلوم می شه که شما در گوگل ترند هر دوی این کلمات رو با هم بررسی کنید. اون وقت می بینید که کلمه کلیدی که نمره 100 داشته در قیاس با طراحی سایت که نمره 70 داره، نمره ش به شدت افت می کنه. به همین دلیل توی متن توضیح دادن که حتماً در کنار گوگل ترند از ابزارهای پیشنهاد کلمات کلیدی مثل Keyword Planner یا KWFinder استفاده کنید تا تعداد دقیق جستجوها رو بدونید (یا حداقل کلمات کلیدی مختلف رو در گوگل ترند با هم مقایسه کنید تا به این اشتباه نیافتید).
موفق باشید!
آذر
ممنون آقا رامین خیلی خوب بود
رامین محمودی
ما هم از حمایت شما متشکریم. امیدوارم که دیگر مقالات سایت هم براتون مفید باشه
Hamid
مقاله خیلی خوبی بود.متشکرم.
رامین محمودی
خوشحالم که مفید بوده
معصومه غنیان
هم پرمحتوا هم سلیس و روان هم رایگان و اینها یعنی:تشکر فراوان
رامین محمودی
ما هم از حمایت های شما سپاسگزاریم خانم غنیان
معصومه صدیق بنایان
عالی بود موفق باشید
رامین محمودی
خیلی متشکر.
فرناز
چند روزه با وبلاگتون اشنا شدم اما به اندازه چندماه اطلاعاتم زیاد شد.
رامین محمودی
ممنون از شما
هومن دادخواه
خیلی خیلی عالی بود . اصلا انتظار نداشتم یک چنین مطلبی رو رایگان اینجا بخونم ! یه شرکتی از ما حق مشاوره گرفت تازه کمتر از اینا هم توضیح داده بود دستتون درد نکنه
رامین محمودی
ما هم از شما سپاسگذاریم