تا به حال آرزو داشته اید ارنست همینگوی یا استفان کینگ نسل خود باشید؟ البته وبلاگ نویسی با نوشتن یک رمان یا یک مقاله برای مجلات، کاملاً متفاوت است. وبلاگ نویسان باهوش می دانند که مخاطبان در برهه های زمانی متفاوت، به چه چیزهایی توجه دارند.
در حقیقت، تحقیقات انجام شده در شرکت مایکروسافت نشان می دهد تکنولوژی، میانگینِ زمانِ توجه انسان ها را به 8 ثانیه کاهش داده است. باید ذکر کنیم این مدت زمان، کم تر از میزان توجه ماهی قرمز است!
اجازه دهید صادقانه صحبت کنم؛ وبلاگ نویسی حرفه ای، اصلاً کار ساده ای نیست. اما اگر نکاتی که در این مقاله آورده شده است را به درستی اجرا کنید می توانید طی 30 روز (یا حتی کمتر!) محتوای جذاب تولید کنید. محتوایی که خواننده را به تعامل و پاسخگویی وادار کند.
به یاد داشته باشید هدف نهایی وبلاگ نویسی انتقال ایده یا پیام به مخاطب در کمترین زمان ممکن است. محتوای مجلات (یا روزنامه) معمولاً طولِ معینی دارند، اما تعداد کلمات یک پُست وبلاگ می تواند در بازه ای بین 300 تا 5000 کلمه و یا حتی بیشتر باشد.
صرف نظر از تعداد کلماتِ پست وبلاگ، باید بتوانید مردم را به خواندن ترغیب کنید. خب مسلماً برای انجام این کار، لازم است در ابتدا توجه مخاطب را جلب کنید.
وبلاگ نویسی فواید زیادی دارد. طبق آمارگیری سایت HubSpot نوشتن و انتشار روزانه مطالب در وبلاگ، در مقایسه با وبلاگ نویسی هفتگی، بازگشت سرمایه (ROI) بیشتری برای کسب و کارتان در پی دارد.
درست است که وبلاگ نویسی، مانند بلیغات نتیجۀ آنی ندارد، اما مطمئن باشید برای کسب و کارتان مشتری هایی بالقوه یا ثابت به دست می آورد. اگر آماده اید، اجازه دهید 5 روش حرفه ای وبلاگ نویسی را برایتان بیان کنیم. با استفاده مداوم از این 5 روش می توانید طی 30 روز وبلاگ نویس بهتری شوید.
اما نخستین روش...
همیشه ایدههای خود را بنویسید
وقتی ایده هایتان را می نویسید به طور خودکار تمام تمرکز خود را به نوشتن اختصاص می دهید. کمتر کسی از بین ما هنگامی که یک ایده را می نویسد، هم زمان به چیز دیگری فکر می کند. در نتیجه قلم و کاغذ وسایل خوبی برای تمرکز هستند.
- مایکل لبوف
"نورجین چانکو" با نوشتن مداوم ایده هایش وبلاگ خود را احیا کرد. اندرو لینچ، موسس مجله ی Daily Practice نیز به همین شیوه مهارت وبلاگ نویسی خود را تقویت نمود. او در این باره می گوید:
در حقیقت، من خودم را یک ماشین ایده پرداز تصور می کنم. احساس می کنم بیش از آن چیزی که تصور می کنم خلاق هستم و اغلب برای بسیاری از مشکلات، راه حل هایی جالب و جدید پیدا می کنم.
رویای نویسنده شدن را از ذهن خود دور کنید. تنها یک راه وجود دارد تا نویسنده شوید، و آن نوشتن است.
چگونه می توانید شروع کنید؟
این کار را با نوشتن ایده هایتان شروع کنید. یادداشت نویسی را به یک عادت روزانه تبدیل کنید و با نصب یک نرم افزار یادداشت مانند Evernote در تلفن همراه خود، شروع به نوشتن ایده های خود کنید.
مهم نیست در حال خوردن ناهار با دوستان هستید یا در صف مترو دروازه دولت ، ایده ها همیشه به سراغمان می آیند. پس بهتر است سریع تر آن ها را یادداشت کنیم تا از یادمان نروند.
جیمز آلتوچر پیشنهاد می کند هر روز 10 ایده که به ذهنتان خطور می کند را یادداشت کنید. این کار را به عنوان یک تمرین روزانه انجام دهید تا نویسنده یهتری شود. هم چنین با انجام این کار، هرگز کمبود ایده پیدا نخواهید کرد و دچار مشکل قفل شدن ذهن (Writer's Block) نمی شوید.
از سال 2014 تا به امروز، "نیل پاتل" در حالی که 2 شرکت موفق را اداره می کند، توانسته است هفته ای 8 مطلب برای وبلاگ های خود بنویسد. دلیل عمده اش این است که او سریعاً ایده هایش را روی کاغذ می آورد.
برای مثال شما هم وقتی که به یک سمینار می روید می توانید از گوشی موبایلتان استفاده کنید. به این ترتیب نه تنها می توانید وبگردی کنید، بلکه می توانید ایده های جدید خود را نیز یادداشت کنید.
بر اساس تحقیقات دانشگاهی انجام شده، انسان ها معمولاً چیزی که یادداشت می کنند را به خوبی به یاد می آورند. اگر موفق به نوشتن ایده های خود نشدید، ممکن است زمانی که به شدت نیازشان دارید، آن ها را به یاد نیاورید.
عادت یادداشت برداری را در خود تقویت کنید. این تمرین روزانه را به تعویق نیاندازید، خودکارتان را برداشته و بعد از خواندن این مطلب، ایده های خود را بنویسید.
در وبلاگ نویسی داستانگو باشید
وقتی توانستید خود را به یادداشت نویسی عادت دهید، زمان آن می رسد که به ویژگی ذاتی انسان، یعنی داستان پردازی، اهمیت ویژه ای دهید.
حتما بخوانید: آیا باید محتوای قدیمی خود را بروزرسانی کنید؟داستان مقاله شما لازم نیست با "یکی بود یکی نبود ..." آغاز شود. در تعریف ما از داستان نویسی تنها بیان تفکرات، تجربیات، کارها و نتایج در قالبی به یاد ماندنی و جالب، اهمیت دارد. برای این کار میتوان از کلمات، فایل های صوتی یا حتی تصاویر (و ویدیو) استفاده کرد.
وقتی در پُست خود داستان می گویید، در واقع دارید به سوال خاصی پاسخ می دهید. به طور مثال، Dollar Shave Club، در محتوای ویدئویی داستان محور خود، به سوال ساده ای پاسخ می دهد "چرا باید بابت تکنولوژی اصلاح مویی که به آن نیاز ندارید، پول بیشتری پرداخت کنید؟".
وقتی بتوانید خواننده را از موضوع اول به موضوع بعدی هدایت کنید، به این معنی است که توانایی داستان پردازی در شما وجود دارد. وبلاگ نویسان خوب داستان نویسان خوبی هستند. در واقع اگر تا به حال مطلبی از یک وبلاگ خوانده باشید که شما را به هیجان آورده باشد، احتمالا به خاطر داستان خوب آن بوده است.
برای مثال نمونه ای از داستان نویسی خوب در وبلاگ نویسی، مقاله فوق العاده جان مارو، با عنوان : "چگونه کارتان را رها کرده، به بهشت بروید و برای تغییر دادن جهان حقوق بگیرید." است که علاوه بر محتوا، تیتر بسیار جذابی هم دارد.
این مطلب به طور کامل بیان کننده یک داستان بود. در این پُست جان نقل می کند که چگونه در آوریل سال 2006 با خودرویی که 85 مایل بر ساعت سرعت داشته تصادف کرده و 14 استخوانش شکسته می شود. جان طی 3 ماه کارش را رها می کند، تمام اموالش را می فروشد و ناپدید می شود.
شما می توانید باقی داستان را خودتان بخوانید. محتوای داستان او می تواند هر کسی را به گریه وادار کند. حدس بزنید بعد از آن چه شد؟ این پُست نزدیک به 500 دیدگاه، هزاران اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی و تعداد زیادی لینک به خود اختصاص داد.
داستان ها به یاد ماندنی هستند و در ذهن می مانند. ما می توانیم آن ها را برای هرکسی که تمایل به شنیدنش را دارد تعریف کنیم. داستان ها افراد را به خود جذب می کنند و شک و تردید را از بین می برند. علت این مسئله آن است که شما می توانید در نقلِ داستان، صحنه ای را به نمایش بگذارید که مردم با شخصیت اصلی همذات پنداری کرده و احساس کنند در همان موقعیت قرار دارند.
با آمیختن داستان به مطالب وبلاگتان به نویسنده ای ماهر تبدیل می شوید. لازم نیست حتماً داستان از خودتان باشد. به طور مثال به تاثیر داستان "جان ماروُ" که من در این نوشته بازگو کردم توجه کنید.
در این جا نمونه خوب دیگری از داستان سرایی را بررسی می کنیم. "دنیل لاپورت"، پیرامون مدیریت و علاقه به پول:
هیچ کس به من یاد نداد که چگونه مدیریت مالی داشته باشم. نزدیکانم آدم هایی جوان و کاری بودند، در دبیرستان هم چیز خاصی یاد نگرفتم و به دانشگاه نیز نرفتم. بنابراین من ماندم و کارت اعتباریم (که به طرز عجیبی در تولد نوزده سالگیم برایم پُست شد). آن هفته و هفته ی بعدش، بی درنگ به خرید رفتم.
برای درک بهتر این موضوع پیشنهاد می کنم مطلب آناتومی یک پست خوب وبلاگ را مطالعه نمایید.
قصد دارید با تولید محتوا به یک برند مطرح تبدیل شوید؟
برای مشاوره رایگان، همین الان با ما تماس بگیرید.
برای مقالات خود طرح کلی بچینید
قبل از آنکه راجع به موضوعی وبلاگ نویسی کنید، باید طرحی کلی ایجاد کنید که دنبال کردنش برای مخاطب آسان باشد. این کار اختیاری نیست، بلکه اقدامی ضروری است. بعد از آن که موضوعی برای نوشتن از لیست ایده های خود (که در مرحله اول ساخته اید) انتخاب کردید، یک طرح کلی بچینید.
این طرح باید شامل عنوان، موضوعات اصلی (که شما می خواهید به آن ها اشاره کنید) و نتیجه گیری باشد. برای اینکه فکرتان باز شود، پیشنهاد می کنم ابتدا مقدمه و نتیجه گیری را بنویسید، سپس لیستی از مطالبی که قصد دارید در متن خود پوشش دهید را تهیه کنید.
در ادامه نمونه ای از یک طرح کلی رایج را مشاهده می کنید:
عنوان:
3 مرحله برای تبدیل بازدیدکننده اتفاقی به خریدار
چرا بازدیدکنندگان سایت، کالاهای دیجیتال شما را نمی خرند؟
پاسخ دقیقا مقابل روی شماست: شما آن ها را پرورش نداده اید، در نتیجه به خرید کالا از شما اعتماد ندارند.
اما خبر خوب اینجاست که لازم نیست شرایط به این شکل بماند. در این مقاله می خواهم به شما نشان دهم چگونه بازدیدکنندگان اتفاقی سایت خود را تبدیل به خریدار کنید.
به خواندن ادامه دهید ...
زیر عنوان
- ایمیل هایی که درخواست اطلاعات بیشتری می کنند را حفظ کنید.
- برای پرورش ذهن مشتری برنامه ریزی کنید.
- محصولاتی خاص و با عرضه محدود ارائه دهید.
نتیجه گیری
حال شما فرمولی 3 مرحله ای دارید که به وسیله ی آن مطمئن خواهید بود بازدیدکنندگان اتفاقی سایت خود را به خریدار تبدیل می کنید. اگر تا این زمان به وبلاگ خود فرم "خبرنامه" اضافه نکرده اید، همین حالا این کار را انجام دهید. به این ترتیب می توانید ترافیم بیشتری به سایت تان وارد کرده و مشتریان بیشتری به دست آورید.
یک طرح کلی، در شروعِ فرآیند نوشتن به شما کمک می کند. بدین شکل حتی قبل از رسیدن به قسمت بدنه محتوا می دانید چه چیزی باید در زیر عنوان خود داشته باشید. این کار تمرکز شما را دو چندان می کند. تمامی مطالب وبلاگ نوین، مثل "آموزش گوگل ادوردز" با یک طرح کلی آغاز شده اند.
مقدمه باید مخاطب را به مطالعه وادار کند. داشتن مهارت در مقدمه نویسی تضمین می کند که خوانندگانتان اگر به طور کامل مطلبتان را مطالعه نکنند، حداقل 65% آن را مطالعه می کنند. برای متن خود، همان طور که خود ما در زیر عنوان انجام دادیم، از نشانه گذاری و فهرست بندی استفاده کنید. این نشانه گذاری ها، ایده ها و نکات اساسی محتوای شما را پوشش می دهند.
شما می توانید به صورت طبیعی در سر تیترهای متن خود کلمه کلیدی قرار دهید. تلاش نکنید رتبۀ جستجو یا مجموع کلمات کلیدی وب سایت خود را دست کاری کنید. در قسمت نتیجه گیری، به سادگی چیزی که خوانندگانتان از مطالب شما یاد گرفته اند را تکرار کنید. مشاهده کنید من آخرین نوشته خود را چگونه نتیجه گیری کرده ام:
طبیعتاً همه ی خوانندگان مطلب شما را مو به مو مطالعه نخواهند کرد. کسانی که به طور سطحی مطلبِ شما را می خوانند به کمک نتیجه گیری، متوجه موضوع محتوای شما می شوند. نگران بی نقص بودنِ طرح کلی خود نباشید. در هر حال این تنها یک طرح کلی است، حتی پیش نویس هم به حساب نمی آید. به وسیله ی طرح کلی خود می توانید به راحتی افکارتان را بیرون بریزید.
طرح های کلی باعث می شوند نوشته ی آینده خود را برنامه ریزی کنید.
- جرمی پورتر
بر اساس تحقیقاتِ مرکز نویسندگی دانشگاه هاروارد، یک طرح کلی خوب، فرآیند ویرایش را برای نویسنده تسهیل کرده و احتمال نیاز به بازنویسی را کاهش می دهد. خواه شما وبلاگ نویسی تازه کار یا ماهر باشید، همواره با یک طرح کلی شروع به نوشتن کنید، به این ترتیب روند کارتان ساده تر می شود.
دنبال یه کار پر درآمد از اینترنتی؟
برای مشاوره رایگان، همین الان با ما تماس بگیرید.
مطالب نویسندگان مشهور را مطالعه کنید
نکته ی دیگری که برای بهتر شدن در وبلاگ نویسی باید رعایت کنید این است که مطالب وبلاگ نویسانِ خوبِ دیگر در داخل و خارج از صنعت خود را مطالعه کنید. ما حتی پیشنهاد می کنیم در زمینه نویسندگی و طریقه بهتر نوشتن نیز مطالعه کنید.
برای مثال من کتاب هایی همچون "پیرامون بهتر نوشتن: راهنمایی کلاسیک برای خلق محتوایی غیر داستانی" نوشته ی ویلیام زینسر و نیز "عناصر یک سبک" را در بین کتابهای مرتبط با نویسندگی، مطالعه کردهام.
کتاب ها، مجلات و وبلاگ هایی که مطالعه میکنید، ممکن است به طور کامل به شغلتان (به عنوان مثال جلب مشتریان احتمالی) مرتبط نباشند، اما مغز شما را برای شروع به فعالیت و شکل دادن ایدههای خلاقانه آماده میکنند.
حقیقت این است که اگر نوشتههای خوب را نخوانید، هرگز متوجه نخواهید شد که چگونه باید خوب نوشت. طی چند سال وبلاگ نویسی متوجه شده ام که با مطالعه آثار برتر نویسندگان مختلف میتوانم بیشتر بیاموزم تا اینکه منتظر باشم یکی از آنها مرا راهنمایی کند. درست مثل تارانتینو که با فیلم دیدن، کارگردان شد!
به یاد داشته باشید که کلمات قدرتمند هستند. حتی میتوان گفت انسانها از کلمات شکل گرفتهاند. اگر زبان انگلیسی تان خوب است، حتماً پیشنهاد میکنم به وبلاگ سث گودین سر بزنید و ببینید او به چیز هایی معتقد است و چه چیزی باعث می شود نوشته هایش خوب شوند.
اگر سبک نوشتاری خود را پیدا کنید بهتر است خواندن نوشته های محبوب را آغاز کنید و سعی کنید درباره نویسنده های مطرح مطالعه کنید. به مرور سبک نوشتاری خود را پیدا خواهید کرد، به خصوص اگر نوشتن را تمرین کنید.
زیاد مطالعه کنید و سعی کنید موضوع مطالبی که می خوانید متنوع باشد. کنفرانس های TED را تماشا کنید یا هر کنفرانسی از آدم های موفق. اینفوگرافیک نویسنده های بزرگ را مطالعه کرده و از آنها یادداشت برداری کنید. این کارها باعث می شوند بهتر بنویسید.
سعی کنید به سبک و ساختار نوشته های دیگر نویسندگان توجه کنید، سپس می توانید سیک نوشتاری منحصر به فردی برای خود ایجاد کنید.
سوالات مرتبط پیدا کنید و به آنها پاسخ دهید
می دانم که احتمالا از شنیدن این حرف خسته شدید، اما مطمئن باشید که ارزش تکرار کردن را دارد: نوشتنِ مداوم و مستمر یکی از ساده ترین راه ها برای تبدیل شدن به نویسنده ای بهتر است. اما سوال اینجاست، درباره ی چه چیزی باید بنویسید؟
حتما بخوانید: 5 اشتباه در تولید محتوا که باید از آن ها اجتناب کنیدبه عنوان یک مبتدی، مطالبی بنویسید که پاسخی برای یک سری پرسش باشند. قبلاً به شما گفته ام که مطالعه کردن اولویت اول من به عنوان یک وبلاگ نویس است. همیشه پیش از اینکه پیرامون یک موضوع مطلبی بنویسم، دربارۀ آن موضوع تحقیق می کنم.
در فضای مجازی و دنیای حقیقی، سوال های بسیار زیاد با جواب های بسیار اندکی وجود دارند. این موضوع خبر خوبی برای شماست. با در نظر داشتن سطح رقابت موجود در فضای آنلاین، می توانید با پاسخ به پرسش ها در وبلاگ خود نویسنده بهتری شوید و مخاطبان ثابتی برای خود دست و پا کنید.
به نظر شما وب سایتی مانند Quora چرا اینقدر محبوب است؟ به این دلیل است که مردم به دنبال پاسخ سوالات خود هستند. اگر نمی دانید درباره ی چه چیزی بنویسید، به شما پیشنهاد می کنم دنبال سوالات مربوط به زمینه کاری یا صنعت خود باشید و برای آن ها پاسخی ارائه دهید. به طور مثال "برایان دین" موسس سایت Backlinko در پاسخ دادن به سوالات کاربرانش بسیار توانمند است.
نحوۀ کار او چگونه است؟ او به سایت Quora مراجعه می کند و سوالات موجود پیرامون SEO را پیدا می کند، سپس وقت زیادی را صرف پیدا کردن پاسخ دادن به این سوالات می کند. در نهایت، او مطلب مُفَصل و کاملی را به کاربران خود ارائه می دهد. به این ترتیب او اکنون به عنوان یکی از تاثیرگذارترین وبلاگ نویسان سئو شناخته می شود.
85% از مطالب وبلاگ ها بر اساس سوالات مخاطبان نگارش می شوند. به آن ها نگاهی بیاندازید:
اصلاٌ نگران ارائه یک جواب مشخص و صحیح برای پرسش پیش رویتان نباشید. برای پیدا کردن پاسخ سوال هایتان در گوگل جست و جو کنید. بعد از پیدا کردن اطلاعاتی که به نوعی پاسخی ارائه می دهد، آن را بسط دهید. عنوان بهتری برایش انتخاب کنید، طرحی کلی پیاده کنید و اطمینان پیدا کنید که متن شما و نکات آن به پرسش پاسخ دهند.
سعی کنید چند مطلب خوب را پیدا کنید و آنها را با یکدیگر ادغام نمایید. به این ترتیب می توانید پُست کاملی را در وبلاگ خود منتشر کنید. استفاده از مطالب دیگران، امری رایج در وبلاگ نویسی است.
نتیجه گیری
برای اینکه ظرف 30 روز وبلاگ نویس حرفه ای شوید به شرایط خاصی نیاز ندارید. در اغلب مواقع این شرط در مقابل شما قرار دارد: زمان. زمان کالایی با ارزش است. وقتی زمانی کافی برای مطالعه اختصاص می دهید، مطمئنا تبدیل به نویسنده ای با اعتماد به نفس بیشتر خواهید شد، نویسنده ای که مطالبش مخاطبان را به خود جذب می کند.
تجربه نشان داده است، وقتی مشغول به نوشتن مطلبی هستید، نباید وقتتان را برای راضی نگه داشتن تک تک خواننده ها هدر دهید. این کار برایتان رضایت بخش نخواهد بود. جدای از این ها، هیچ وقت نمی توانید همه را راضی نگه دارید و هیچ لزومی هم ندارد این کار را انجام دهید.
در عوض سعی کنید با نوشتن مطالبی بر اساس آزمایشات و نتایج اثبات شده، دیدتان خود نسبت به جهان پیرامونتان را به بهترین شکل ممکن ارائه دهید. مقصود از نوشته خود را بدانید تا نتیجه بهتری در محتوای خود داشته باشید.
آیا شما در مطالب خود از این نکات استفاده می کنید؟ آیا به نظرتان نکته ای را از قلم انداخته ایم؟ نظرات و دیدگاه های خود را از ما دریغ نکنید، خوشحال می شویم با کمک شما مقاله خود را کامل کنیم.
دنبال متخصص دیجیتال مارکتینگی؟
بهترین متخصصها رو در تمام زمینهها از بین دانشجوهای نوین استخدام کن.
همراه با رزومه، اطلاعات
تماس و نمونهکار
خلقی
سلام وقتتون بخیر
من یک وبلاگ در بلاگفا ایجاد کردم و آدرسش رو به گوگل سرچ کنسول هم دادم ولی زمانی که با کلمه کلیدی یکی از مطالب رو سرچ میکنم به جای عنوان سایت کلمه blogfa رو نشون میده.
ممنون میشم بتونید راهنماییم کنید.
سبا حیدری
سلام! وقتت بخیر
این مشکل معمولاً به این دلیله که گوگل هنوز عنوان سایتت رو کامل شناسایی نکرده و به جای اون، از عنوان عمومی بلاگفا استفاده میکنه. برای اینکه این مشکل حل بشه، میتونی این کارها رو انجام بدی:
مطمئن شو که عنوان وبلاگت (Title) و توضیحات متا (Meta Description) رو به درستی تنظیم کرده باشی. اینها رو میتونی از تنظیمات وبلاگت اصلاح کنی.
یه مدت زمان میبره تا گوگل تغییرات رو شناسایی کنه، پس یه کم صبور باش و منتظر باش تا گوگل وبلاگت رو دوباره کرال کنه.
همچنین، میتونی با تولید محتوای باکیفیت و استفاده از کلمات کلیدی مرتبط، شانس این که عنوان اصلی سایتت نمایش داده بشه رو بالا ببری.
اگه سوال دیگهای داشتی، در خدمتتم!
سیامک حاج میرزا
بسمه تعالی
باسلام تشکر فراوانی دارم از ابتدا و اولین مطلب سایت بود که انتخاب کردم چون نتونستم بواسطه نداشتن وعدم استفاده از فیلترشکن مقاله رتیگان شده ۴۵ دقیقه ای که سفارش به خواندش کرده بودید نه در یوتیوب ونه تلگرام ببینم .
ما را نمک گیر کردید سپاس
حامد رضوی
سلام سیامک جان، خوشحالیم که برات مفید بوده و امیدواریم همراهمون بمونی
محمد صادق تاجبخش
ممنون از مطالب سایت تون ، میخوام وبلاگ نویسی را شروع کنم و مطالب آورده شده خیلی کمکم کرده،
امکان دارد توضیحات کاملتری راجع به طرز درست کردن لینک و اهمیت آن ارائه دهید؟
حسین بابائی
سلام
تو بخش آموزش لینک سازی آکادمی آموزشهای کاملی پیدا میکنید: novin.com/academy-category/link-building
علی صفری
پیروز و سربلند باشید عالی بود
حسین بابائی
علی دمت گرم 🙂
یعقوب دلیجه
ممنون از محتوای خوب شما.
من ترجیح میدم محتوای کمتر اما قویتری در وبلاگ خودم داشته باشم. برایان دین در بکلینکو در جایی گفته بود که برای نوشتن یک مطلب جدید این موارد را رعایت میکند:
1-تا لازم نباشد پست در وبلاگش نمیگذارد. یعنی ممکن است 1 ماه بگذرد و پست جدیدی انتشار ندهد.
2-فقط به سوالات مخاطبان پاسخ میدهد.
3-پست را تا آنجایی ادامه میدهد که به تمام سوالات به طور کامل پاسخ داده شود.
4-منتظر میماند تا پست مربوطه، در کلمه کلیدی مورد نظر به رتبههای برتر موتورهای جستجو برسد.
5-اگر مورد چهار اتفاق نیفتد. پست جدیدی در کار نیست. پست قبلی را آنقدر به روز و غنی میکند تا به رتبه اول برسد.
6-حال پست جدید را در صورت نیاز مینویسد.
مینیمالیسم محتوایی.
عاشقشم
حسین بابائی
سلام
بله این روش کاملاً درسته و در بلند مدت حتماً نتیجه میده
فاطمه.ح
سلام ممنونم بابت مقاله خوبتون واقعا خیلی مفید بود. مخصوصا اون قسمتی که راجع به خواندن سوالات کاربران از سایت کوئرا بود. حتما از این استراتژی تو وبلاگ نویسیم بهره می برم. خسته نباشید
حامد رضوی
خواهش میکنم، خیلی ممنونیم از نظر لطف شما و خوشحالیم که براتون مفید بوده.
سارا برومند
با سلام
تشکر از مطلب کامل و جامع شما، خیلی به دید من برای شروع وبلاگ نویسی کمک کرد.
موفق باشید
سهیل رهبری
ممنون خانم برومند، خوشحالیم که این مقاله براتون مفید بوده.
amin nevis
سلام
اگه امکانش هست یه صفحه ای را ایجاد کنید تا کسایی که دوست دارن مطالبشون را بذارن توی اون صفحه و توسط سایر کاربران و خودتون داوری بشه و مشکلات محتوایی که نوشته شده بیان بشه و یه فضای تعاملی ایجاد بشه
صفیه منتظری
سلام. ممنون از پیشنهاد خوب شما. خیلی خوبه که همچین فضای داشته باشیم تا همه بتونیم مطالب بهتری بنویسیم، ولی فعلاً امکان این کار برای ما وجود نداره.
النا
میشه در رابطه با ثبت ایده های روزانه بیشتر توضیح بدید؟
دقیقا منظورتون ازثبت ایده های روزانه چیه؟ این ایده ها در مورد چه چیز یا چیزهایی باید باشه؟ و چطوری باید اونارو در وبلاگ ثبت کنیم؟ باچه عنوان و ساختاری؟
اگه امکانش هست در این زمینه بیشتر توضیح بدید و مثال بزنید.
ممنون از مطالب جالبتون:)
سهیل رهبری
سلام النا جان
ببین موضوع ساده است. مثلاً من امروز این پست تو رو دیدم. حالا شاید پیش خودم فکر کنم که خوبه یک پست در مورد ایدههای وبلاگ نویسی بنویسم تا بتونم به آدمها تو راه انداختن وبلاگ کمک کنم. برای اینکه این ایده رو فراموش نکنم، خوبه که جایی ثبتش کنم. اینجوری کم کم ایدهها و موضوعهای مختلفی برای نوشتن دارم و هر زمان قصد نوشتن داشتم، از بینشون یکی رو انتخاب میکنم و به سراغ اون میرم. اگر به این مبحث علاقه داری و دوست داری نوشتن موثر در یک وبلاگ رو یاد بگیری، پیشنهاد میکنم حتماً کتاب بمب گذاری در محتوای ما رو هم تهیه کنی. خیلی کمکت خواهد کرد.
محمود_ل
سلام و درود خدمت شما.. کاملا عالی و تاثیر گذار.. امیدوارم موفق باشید و سبب موفقیت دیگران باشید
سهیل رهبری
مرسی محمود جان. ما هم همین آرزو رو برای شما داریم.
مهرداد کاهه
در یک کلام عالی بود. چند تا مطلب از وب سایتتون خوندم و واقعا نقشه راه برای افزودن بلاگ نویسی برام روشن شد.
آرزوی موفقیت میکنم براتون.
رامین محمودی
مهرداد جان
خوشحالم که از خوندن این مقاله لذت بردی
ابوالفضل
سلام . با اینکه خودم مشغول نوشتن هستم الحق و الانصاف خیلی خوب مینویسید
خیلی ممنونم
رامین محمودی
ممنونم ابوالفضل جان. لطف داری.
محیا
وای چقدر ساختار نوشتار این مطالب چشم گیره. تبریک می گم.
رامین محمودی
خوشحالیم که خوشتون اومده!
صدیقه
درود و سپاس بسیار عالی و آموزنده سپاس از شما ه انقدر خوب هستید